Followers

Monday, 14 March 2011

Terjah!


Entry ni bukan nak cite pasal naz terjah. tapi saje nak mereview kawan-kawan memandang ramai yang suka direview *macam aku*. tak salah kan kita promote blog orang? memandangkan majoriti yang baca blog ni blogger baru, so, jom la kita follow memollow blog lain untuk meramaikan kawan :)

*sori copy banner*
Cik Ika ni suka mereview blog lain pada hari sabtu saje. so,  bodek-bodek la dia supaya review blog korang :)

*sori copy banner jugak*

Encik A'im ni follower lelaki pertama blog aku. kalau korang rapat dengan dia, nanti bosan-bosan mesti die bawak korang kua jalan :)

Ok la.aku review dua blog ni dulu sebab takut nak review blog lain. dorang tak cakap pape, aku pandai-pandai nak review. so kawan-kawan, jom terjah blog dorang ni :)

p/s :
aku da ade button like Facebook kat bawah ni. tq kat cikb3yla sebab bagi tutorial nak buat like button ni.. korang klik la kalau suka entry-entry aku.
jangan lupa klik Heartbeat aku sekali ek :)



RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

21 comments:

ahsfantasy24 said...

mai terjah cni jap!
hehe..

kte suke trjah org sy tngalkan komen
di blog kte..kte suke kmu! hehe~

Miss Mirror a.k.a Sam said...

STM - rasa2nya kalau direview tanpa kebenaran pun blogger2 tu tak marah kot sbb diorg jugak yg untung dpt backlink..

p/s : kalau marah jugak... tak tau la nk ckp apa kan..

storyfromme said...

ahsfantasy24 :
hehehe.time kaseh tergah sini :) saya pon suke kamu sebab tolong promote blog kita kat list blogger baru :)

MM :
hehehe.takot gak.da la saya ni budak baru belajar nak berblog.

nabielahuda said...

wow wow, terharu nye coz tgk tuto beyla.
hehehe. :)

ah, review je sesape punye blog. jarang la ade yang nak marah =)

storyfromme said...

beyla : hehe.beyla buat la lagi tutorial yang best-best.bese la,orang baru belajar :)

Nurul Atika said...

sayanggg, macehh, macehh.. thnks sgt2.. ;)

YaYaNsMuM said...

A'ah...betul2...yayansmum pun agree sangatt...saper yang tak suke kalau membantu increase kan traffic kan???kan??^_^

storyfromme said...

ika : ur welcome :)

yayansmum : hehe.sume orang suke direview.

Miserable J said...

Nak comment jugak...thx sbb bacer blog akak...

storyfromme said...

miserable J : hehe.ur welcome :)

♥sophie♥ said...

hee,,jom jom terjah,, =)
tengs sbb selalu dtg blog fie ! =)

encikReza said...

harlow there,

thanx sbb sudi singgah~
keep in touch k!

Fatahiyah Zainal said...

memang best kalau di-review =)

storyfromme said...

sophie & en reza : ur welcome :)

fatahiyah : betol2,best :)

Teenager Housemaid said...

arha~
main terjah-terjah yep..ngehehe

A'IM said...

wah... siap cakap sy ni pemandu pelancong yer..nk bodek untuk di bawa bersiar2 lah tu..hehe.. wuu.. thanks tau... nanti dah cukup time akan di review gak.. :)

storyfromme said...

hehehe...xdela.nak bgtau kat org laen je.saya da ade pemandu pelancong sendiri da :)

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, cheap oakley sunglasses, nike free, polo ralph lauren outlet online, louboutin pas cher, nike roshe, uggs on sale, kate spade outlet, louis vuitton, air max, oakley sunglasses, nike outlet, tory burch outlet, ugg boots, polo outlet, nike air max, louis vuitton outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, longchamp outlet, tiffany and co, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, ugg boots, prada handbags, christian louboutin uk, gucci handbags, longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, replica watches, christian louboutin, jordan shoes, sac longchamp pas cher

oakleyses said...

north face uk, michael kors outlet online, mulberry uk, true religion jeans, uggs outlet, sac hermes, hollister uk, polo lacoste, abercrombie and fitch uk, nike air max uk, ray ban pas cher, true religion outlet, lululemon canada, michael kors outlet, uggs outlet, burberry handbags, coach purses, nike tn, nike air force, nike blazer pas cher, vans pas cher, hollister pas cher, michael kors outlet online, coach outlet store online, ralph lauren uk, burberry outlet, nike air max, north face, replica handbags, hogan outlet, sac vanessa bruno, true religion outlet, ray ban uk, converse pas cher, michael kors outlet, nike free uk, guess pas cher, michael kors, timberland pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, kate spade, michael kors outlet online, michael kors, true religion outlet, michael kors outlet online, new balance, nike air max uk

oakleyses said...

celine handbags, north face outlet, jimmy choo outlet, hollister, iphone cases, mont blanc pens, lancel, ghd hair, p90x workout, valentino shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hermes belt, hollister, reebok outlet, soccer shoes, nike roshe run, timberland boots, hollister clothing, converse outlet, lululemon, nike air max, louboutin, baseball bats, ray ban, north face outlet, ralph lauren, wedding dresses, longchamp uk, mcm handbags, gucci, nfl jerseys, nike huaraches, soccer jerseys, instyler, oakley, mac cosmetics, babyliss, vans outlet, asics running shoes, insanity workout, nike trainers uk, nike air max, beats by dre, vans, giuseppe zanotti outlet, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, new balance shoes

oakleyses said...

marc jacobs, ugg pas cher, ugg, louis vuitton, pandora charms, canada goose jackets, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, swarovski, toms shoes, canada goose uk, moncler uk, thomas sabo, ugg uk, replica watches, louis vuitton, louis vuitton, swarovski crystal, moncler outlet, louis vuitton, hollister, canada goose outlet, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, juicy couture outlet, moncler, links of london, canada goose, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora jewelry, doudoune moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler outlet, moncler, moncler, pandora uk