Followers

Saturday, 12 March 2011

Awkward moment #2



Korang mesti penah alami situasi macam bawah ni mase tengah tengok movie dengan family kan?

-
-

 - 
-

-
-
-
-
-
*kissing scene*





Apa korang akan buat kalau korang tengah alami situasi kat atas ni?


  • tetap fokus menonton TV
  • buat-buat nak pegi toilet
  • buat-buat main handphone
  • gelak/sengih sorang-sorang







RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

26 comments:

ehda said...

selalunya wt2 men hphone la hehe. 2 je yg always dgn kita an..lau g toilet 2 myb jauh ckit..huhu

storyfromme said...

ehda : same la kita :)

A'IM said...

cakap kuat2 ..pergh...

storyfromme said...

a'im :hahaha...tu mintak kene pelempang namanya.depan mak bapak tunjuk muka gatal.

KaK LimAh Si SupiR said...

kalo kak limah bwat2 g toilet dh..malu kot tgk dpn abah :P

HEROICzero said...

*tundukkan pandangan.*

teenagerhousemaid said...

pandang tempat lain...
arha!
malu ouh!

storyfromme said...

kak limah : ala kak limah ni malu-malu pulak :)

hero : sopan nampak :)

THM : malu kan? muka rase merah je.

arenn ( : said...

buadd2 pandang tmpat laenn jerr , tak ponn buadd bodohh . hee .

i am S!L4H.. said...

buat2 pitam secare mengejut supaya dorg secara terkejut fokus kpd kite dan tidak pada scene itu. bole?
bhahaha

storyfromme said...

aren : buat muka takde perasaan bole?

i am : hahaha..buat drama pulak :)

ika zulaikha said...

ahahah..
buat dono je sambil garu kpale..
hahah

misznanarizal said...

nk tengok je boley x???hehehe

arenn ( : said...

hha , bolehh2 . na tao kesannya try lahh :D

BLADE EDGE said...

kalo saya, tgk ke lain la..pastu buat2 bodo...

storyfromme said...

ika : haha...nape nak kena garu kepala? :)

misznanarizal : boleh je :)

arenn : akan dicuba :)

blade : betul2 :)

ahsfantasy24 said...

buat2 ttdow kot..
haha segan2, adesss...

storyfromme said...

@ahsfantasy24 : hehe..segan kan?

i am S!L4H.. said...

yela. alang2 tnjuk kehebatan kite plak ber-drama mase tu. hahahahah

storyfromme said...

i am : alang2 boleh tercalon dalam pelakon drama terbaik :)

nur anis said...

kompem buat2 main handphone..buat2 tak tau..tapi dalam hati..dup dap dup dap..haha

yantijamal said...

bleh x time tu wat2 gosok mate...
konon2 masuk habuk...haha

storyfromme said...

anis : nape hati dup dap dup dap? :)

yanti : kalau part ni lame camne? takkan nak gosok mata sampai mata merah?

taqiyue said...

mestilah fokus menonton tv,sambil bercakap "nice.."
bila kissing scene trsbut lama sgt barulah membuat bunyi "raww!"..lakukan prkara trsbut tanpa mnghiraukan parents disisi. kah kah!

syada said...

haha. of koz la watwat men hp. tapi kan, kalo dah agak2 scene macam tue nak kuar, awalawal sy wat x layan tv..HIHI

storyfromme said...

taqiyue : haha..orang laki takpe la buat macam tu.

syada : hihihi.malu kan?