Followers

Saturday, 26 March 2011

I'm The Best


I'm The Best adalah slogan atau terapi yang bagus untuk kembalikan keyakinan diri kita pabila kita hilang keyakinan diri. tapi selalunya slogan ni jarang digunakan oleh orang yang hidup secara bersederhana atau sentiasa merendah diri.

Slogan ni selalu digunakan oleh orang yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi atau kadang-kadang terlebih yakin. bila ini terjadi, boleh menyebabkan orang sekeliling dia merasa bengang atau geli mat takpun jadi bahan lawak dengan perangai dorang ni. 

Semua ni kita dapat lihat dalam uji bakat rancangan-rancangan realiti TV. bukan nak mengutuk, tapi pelik. 

Macam mane la orang yang tak berbakat ni boleh ade keyakinan diri yang tinggi untuk pergi uji bakat ni. da la masuk TV. confirm kena kutuk la kalau si mulut longkang tengok uji bakat tu.

pakcik ni yakin gigi die paling cantik di dunia

klik sini kalau rajin :)


RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

37 comments:

ahsfantasy24 said...

senyum seindah suria,
yang membawa cahaya~

:)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

nak buat macam mana... dia yakin sangat dah dia punya suara sedap...
itu yang pergi uji bakat tu...
ehhe...
pakcik ni nampak begitu ceria...
(n_n)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mungkin dia rasa muka dia cun kot.. jd pada angan2 dia, kalau suara tak sedap pun nanti still ada gak produser yg akan ambik dia berlakon plak.--> agaknya la...he3... I pun dh lama tak tengok realiti tv..

iLa suHaiLa said...

ish2..lawa beno pk cik ne snyumm..hehe

Cikya said...

story,

dia yang tak berbakat berkeyakinan tinggi...
memang, self esteem tinggi..
adeh!

highly positive thinking.. :D

pape pom, biar kena tempat lar keyakinan kita tu.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

betul tu dear!! yakin pada diri sendiri akan mmbuatkan kita semakin berani dan akan mencapai apa jua yg berada di hadapan kita...wee!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

YaYaNsMuM said...

Hehehe...we never know dear...anything can happen...
hehe..just like they found the homeless man from US yg ala2 tak brpa nak hensem tu...turn out to be the Golden Voice...ish2! sampai skrg yayansmum takleh nak terima kenyataan lagik..haha....

Nak tahu citer dier...klik SINI

athirahothman said...

yakin yakin ! :D
eh pic pakcik uh taleh bla xD

FARISZ@AZ.Com said...

Walaupun dikala kekurangan gigi,atas keyakinan ia masih mampu tersenyum (^_^)

JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

YANA YONET said...

cantik gigi dia. haha

Henry Zackery said...

yg pergi ujibakat semua nye nak popular je.. tapi kualiti langsung tak de :) BUKAN SEMUA..hehe

Teka Gambar Kembali Lagi

Adinda Amy Sensei said...

kene selalu yakin...baru semangat tak hilang..hehe

alan said...

perghh kalau macam ni x tahulah nak cakap dah hehe

Wan said...

hahaha gambar tu mmg lawak.

bila da keyakinan membuatkan seseorang iru lebih menonjol setiap apa yang dia lakukan.

SiS NaD said...

LiKe DiS eNTRy... STuJu NGan aPeR YaNG D BiCaRaKan CiK FaD... (^_____^)V

Wafiy Suzly said...

camne ni aku rase tak best la,huhu

storyfromme said...

ahs : senyumlah dari hati,duniamu berseri :)

OE : huhuhu.tapi sakit jiwa tengok dorang ni.

MM : cube la tengok time tension.memang hilang tension.

ila : bukan lawa la.kacak.hihihi.

cikya : betul tu.bile x kena tempat ni yang buat masalah tu.

weiyda : yakin biar bertempat :)

yayansmum : tu lg la.rezeki di tangan Tuhan.

athira : pakcik tu muka mintak kena lempang.

farisz : pakcik tu mmg yakin pada diri sendiri

henry : betul tu :)

adinda : tapi yakin biarlah bertempat kan?

alan : takyah cakap pape la :)

wan : yakin tu buat seseorang berjaya.

sis nad : terima kasih :)

wafiy : jangan la tak bes.tbest la :)

ra|nbOw said...

well. maybe sebab die org amat sgt berminat dgn apa yg dia org buat :)

aniswany said...

senyum ,xperlu kata apa2 ..
eh tiba2 ja kan..hehehe

i am S!L4H.. said...

pkcik nih selalu dijadikan ikon senyum.

storyfromme said...

rainbow : minat yang tak kena tempat namanya tu :)

aniswany : hahaha...boleh la tu ganti najwa nyanyi lagu tu.

iam : senyuman pakcik ni menawan :)

HEROICzero said...

keh3x sifat yakin diri itu penting!

budak kampung said...

terlalu yakin pun bahaye gak keh3

kalau x malas,singgahla
ragam tauke bengkel
penis terkuat di dunia
CEO japan airline naik bas pergi kerje
pelakon power rangers dulu dan sekarang

Fyqa said...

senyum selalu :D

♥sophie♥ said...

ouh,,gigi :D hehe
senyum ! sungguh yakin !

storyfromme said...

hero : betul tu.tapi biar bertempat.

budak kampung : betul3 :)

fyqa : :)

sophie : die duta colgate yang baru.

Nur Hafiqa Ismail said...

sume nak hebat..tp,tak sume yg sempurna kan...
tu yg adanyer pepatah no body is perfect..sabo jer la..:)

Hyundai Sport said...

ye im the best...waaaa mcm lagu pula....cute pacik 2 hahha....

Ini nak bertahu sikit,saya asal sabah......saya ini baru buka blogger baru...kalau sudi datang lah ke blogger saya...and kalau sudi le....follower.. :)

Kasim™ said...

Konfiden itu penting, jgn overconfidence sudah. naya.

Teenager Housemaid said...

yeahhh~
betul sekali kata pakcik itu...
sebab unik..takde orang gigi macam die..haha~

storyfromme said...

hafiqa : hu3.betul3 :)

hyundai : ok.i'll follow you (iklan digi) :)

kasim : memang pon.bala,bala.

TH : pakcik tu duta colgate terbaru :)

Kasim™ said...

bala-bala. dulu dgn zombie ni dgn kak limah pulak. xabis2 bala.

storyfromme said...

kasim : betul tu.memang bala.saya sepatutnya MC hari ni.nak hantar isteri pegi hospital.bala,bala.

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, cheap oakley sunglasses, nike free, polo ralph lauren outlet online, louboutin pas cher, nike roshe, uggs on sale, kate spade outlet, louis vuitton, air max, oakley sunglasses, nike outlet, tory burch outlet, ugg boots, polo outlet, nike air max, louis vuitton outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, longchamp outlet, tiffany and co, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, ugg boots, prada handbags, christian louboutin uk, gucci handbags, longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, replica watches, christian louboutin, jordan shoes, sac longchamp pas cher

oakleyses said...

north face uk, michael kors outlet online, mulberry uk, true religion jeans, uggs outlet, sac hermes, hollister uk, polo lacoste, abercrombie and fitch uk, nike air max uk, ray ban pas cher, true religion outlet, lululemon canada, michael kors outlet, uggs outlet, burberry handbags, coach purses, nike tn, nike air force, nike blazer pas cher, vans pas cher, hollister pas cher, michael kors outlet online, coach outlet store online, ralph lauren uk, burberry outlet, nike air max, north face, replica handbags, hogan outlet, sac vanessa bruno, true religion outlet, ray ban uk, converse pas cher, michael kors outlet, nike free uk, guess pas cher, michael kors, timberland pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, kate spade, michael kors outlet online, michael kors, true religion outlet, michael kors outlet online, new balance, nike air max uk

oakleyses said...

celine handbags, north face outlet, jimmy choo outlet, hollister, iphone cases, mont blanc pens, lancel, ghd hair, p90x workout, valentino shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hermes belt, hollister, reebok outlet, soccer shoes, nike roshe run, timberland boots, hollister clothing, converse outlet, lululemon, nike air max, louboutin, baseball bats, ray ban, north face outlet, ralph lauren, wedding dresses, longchamp uk, mcm handbags, gucci, nfl jerseys, nike huaraches, soccer jerseys, instyler, oakley, mac cosmetics, babyliss, vans outlet, asics running shoes, insanity workout, nike trainers uk, nike air max, beats by dre, vans, giuseppe zanotti outlet, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, new balance shoes

oakleyses said...

marc jacobs, ugg pas cher, ugg, louis vuitton, pandora charms, canada goose jackets, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, swarovski, toms shoes, canada goose uk, moncler uk, thomas sabo, ugg uk, replica watches, louis vuitton, louis vuitton, swarovski crystal, moncler outlet, louis vuitton, hollister, canada goose outlet, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, juicy couture outlet, moncler, links of london, canada goose, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora jewelry, doudoune moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler outlet, moncler, moncler, pandora uk