Followers

Monday, 14 March 2011

Terharu


saya kena review lagi :) ni yang nak nanges ni.
dulu adik purple comel SYAKIRAH ni yang review.



skang CIKB3YLA pulak.



time kasih ek kawan-kawan.
tapi nak mintak maaf awal-awal sebab takde duit nak bagi hadiah.
maklum la, da nak habis sem.
duit pon same-same nak habis gak la.

Saya mampu cakap TQ sangat-sangat dear.
jom kita berblog dengan aman dan damai.
tingkatkan prestasi, elakkan kontroversi.

*nanges kesat hingus*




RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

14 comments:

Nurul Atika said...

waa~bestnye kne review..nk gak..

nabielahuda said...

err, *tak tahu nak komen ape ni*
hahahahah =D

storyfromme said...

atika : bole je.nanti kite review tika ek.

nabielahuda : hehehe.jom belajar bina ayat untuk komen :)

teenagerhousemaid said...

wah~ best2..

tingkatkan kontroversi, kurangkan prestasi..
ekk..cam terbali je? ngehehe...

Cikgu Fikri said...

wah..
\cm maner boleh kena review?
best nyer...
anyway, yg pasal permohonan maktab tu,
yg fiq letak dlm blog tu utk lepasan SPM,
kalau degree, lepasan ijazah iaitu (KPLI)....
Kalau tak amik pendidikan, boleh jerk mohon rasanya...
try lah mohon..
insyaAllah maner tau ada rezeki..Amin... :)

nohoho =) said...

camne nak review mereview ni?

A'IM said...

nak gak..wua...

shelOve♥appLe♥ said...

bestnyee c:

storyfromme said...

teenager : hahaha.

CF :
tq ye cikgu.memang niat nak jadi cikgu pon nanti :)

nohoho : buat satu post cite pasal orang tu, pastu linkkan.

a'im : huhuhu.saba-saba.nanti kita review mereview ye.

storyfromme said...

she : :)

nuruljannah sukhri said...

bestnya kena review..kita tunggu turn kot2 ada org nak review kita la..

syakirah izwanie said...

tq :) terharu jugaa :D

Cik BunGa ;) said...

wahh bestnya..tp cmner kita nak tau yg kita ni diriview?? *uhuh sorry kita kuno sikit* heheheh

storyfromme said...

cik bunga : selalunya kalau kita direview, orang yang review kita tu akan bagitau kita samada kat shoutbox atau bahagian komen :)