Followers

Friday, 11 March 2011

No Respon



Malam tadi masa tengah tengok TV dengan famili, mak aku yang tak boleh dok diam kalau sume orang senyap, saje nak memeriahkan suasana. situasi die macam kat bawah :

*adik2 aku pon terlibat dalam situasi ni tapi aku malas nak letak smiley untuk dorang*




*gomen = government*


Mak aku ne bab-bab nak kenakan orang memang power!





RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

16 comments:

Princess Feyqa said...

ngahaha lawak la abah tu, pending je hehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hhehhe... kelakarlah mak kamu...
kalau ibu OE dia tak sudah nak tanya...

p/s:OE baru datang sini... salam perkenalan...
(n_n)

nohoho =) said...

orang laki memang suke diam...diam-diam berisi tu...hehe..

storyfromme said...

feyqa :
abah saya tu memang pending. muka keras 24 jam.

OE :
mak saya tu memang macam tu. sume orang die nak kacau.

nohoho :
hahaha..memang berisi pon. tapi macam lebih berisi kat perot je ;p

Nurul Atika said...

waa~ comelnye..
muke awk yg gmbr ke3, comel laa.. gelak2 ek..hee~

storyfromme said...

atika : smiley tu yg comel. saya tak :p

Alwani Raihan said...

Ishhh kesian abah awak, suruh dy ready dgn ilmu kekebalan diri la haha :D

storyfromme said...

alwani : kesian kan. nak buat macam mana. da dapat isteri yang kaki bahan.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Saja kot yr dad nk concentrate dgn apa yg ditonton, lelaki susah utk fokus pd 2 perkara serentak dlm 1 masa, berbanding perempuan.

storyfromme said...

MM : memang die tengah concentrate pon. tapi mak i ni tak paham-paham.

sue. said...

hello my new darling..

<3,
sue

nabielahuda said...

haha. apeda mak kenakan bapak.
ngeh3. :)

A'IM said...

suka dengan smile2 tu..menarik..good2

storyfromme said...

sue : hi, tq jenguk sini :)

nabila : kesian bapak kan? hehehe.

a'im : time kasih :)

i am S!L4H.. said...

abah tu ngntok kot. kehkehkeh

storyfromme said...

i am : abah tu memang selalu nagntok :)