Followers

Friday, 8 April 2011

Virgin Coconut Oil



Virgin Coconut Oil? pebendanya tu? ubat untuk anak dara ke?




Bukan la.ni ubat untuk semua orang tak kira laki ke perempuan, dara ke teruna, tak dara ke tak teruna. fungsi utama ubat ni sebenarnya untuk seimbangkan hormon-hormon dalam badan kita. walaupun dia khas untuk hormon badan, tapi kesan dia dapat dilihat dengan jelas pada muka kita. VCO ni boleh menjadikan kulit kita cantik, tak berjerawat, tak berminyak & tak kering. jadi flawless dan cun melecun macam NURULBADIAH si blogger terkenal. tapi nurul tu muka da memang flawless, tak tau la apa rahsia dia.

Antara kebaikan-kebaikan VCO ni :

  • Selesaikan masalah muka berminyak @ berjerawat @ kering.
  • Hilangkan parut jerawat
  • Hilangkan strechmark untuk wanita hamil
  • Kurangkan berat badan *sesuai untuk journaldiet*
  • Stabilkan PMS *untuk wanita*
  • Baiki pencernaan dan serapan vitamin
  • Lembutkan kulit muka
  • Lindungi kulit muka dari sinaran matahari
  • Tingkatkan tenaga dan daya tahan badan
  • Lindungi tubuh dari kanser

VCO ni boleh diamalkan dengan dua cara :

  1. Makan - makan ubat ni sebiji sekali makan. 2 kali sehari. pagi dan petang.
  2. Muka - boleh sapu kat muka sebelum tido. cucuk pil ni supaya minyak dalam pil tu keluar, pastu sapu kat muka dan biarkan sampai pagi. esok pagi, muka kita takkan berminyak & rasa lembut je.

Setakat ni, VCO ni hanya dapat feedback yang baik-baik dari pelanggan dia. aku tengah try produk ni dalam masa seminggu. setakat ni memang puas hati. jerawat-jerawat aku mula kecut, kesan parut jerawat dulu pon da pudar sikit. Kesannya dapat dilihat dalam tempoh seminggu. hebat kan? masa tengah muda-muda ni jom la jaga badan dengan kulit kita dengan amalkan VCO ni.

Kepada sesiapa yang nak tau lebih info atau nak beli, bolehlah pegi SINI.


KLIK HB KALAU RAJIN :)



RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

15 comments:

nur anis said...

banyak jugak tengok pasal VCO ni..tapi tak try lagi..:)

aniswany said...

nak try......mana nk beli nih,harga bpa fad ? ^__^

Cikya said...

memang senang nak dapat ker ??
dah dua kali dah baca blogger promote VCO ni..
teruja nih.. :D

storyfromme said...

anis : try jangan tak try.

aniswany : klik kat perkataan SINI yang last tu.harga bawah rm40 je.

cikya : senang je.ramai da yang jual benda ni.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah! Dah bisnes dah! Syabas.. moga terus sukses!

storyfromme said...

MM : eh,saya tak buat bisnes la.tolong promote je.saya pon tgh pakai sekarang.

DaRk ViRusZ said...

ermm..menarik!!

storyfromme said...

dark : cuba jgn tak cuba.lelaki pon boleh pakai :)

i am S!L4H.. said...

ha a la kulit sis nurul tu cntik. die gune ni erh.

YANA YONET said...

mcm best kan vco ni!

storyfromme said...

iam : eh,x la.die memang da cantik.x pakai pape pon.

yana : memang best :)

Redbloodsnow said...

zie n mak zie are taking this vitamin taw dear. so far bgus resultnya :) being taking it for 3 months already :)

storyfromme said...

zie : yeke?patot la licin je muka zie :)

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

bagus VCO.. tang muka la menyerlah.. tp xmampu mengembalinkan virginity.. hahaha

storyfromme said...

roy : setuju!boleh ubah muka je.len tak boleh.