Followers

Thursday, 28 April 2011

Happy Ke?


29 April 2010, hari ni, di saat ini, aku nak cakap yang aku

DA HABIS EXAM!!!

Seronoknya tak payah cakap la. memang rasa nak jerit satu dunia. 

Kenapa aku happy lebih-lebih? macam la aku sorang je yang da habes exam. ok, aku tau aku ni terlebih sudah tapi sape tak happy kalau kita tak payah belajar, tension-tension pasal tutorial, assignment bagai selama 10 bulan.

Lepas ni aku cuti sebulan, awal bulan 6 start praktikal sampai akhir bulan 11.

Lepas ni aku da masuk ke alam pekerjaan untuk 6 bulan. seronok beb! aku tak pernah bekerja even kerja sambilan. loser kan aku?

Tapi bila dipikirkan balik, lepas ni akan duduk dengan family kat gombak selama 10 bulan, maknanya aku akan jarang jejakkan kaki kat bangi ni. tak boleh dating seminggu 3 @ 4 kali macam dulu lagi. kesian kat cik abe aku, tinggal sebatang 'kera' la die kat bangi ni 10 bulan. lepas ni aku dengan die dikira bercinta jarak jauh. *jauh ke?*

Bercinta jarak jauh? ramai yang cakap peratus percintaan jarak jauh ni nak berjaya memang rendah. lagi-lagi kitorang ni memang selalu jumpa, kalau seminggu tak jumpa alamatnya perang dunia versi manja-manja la. pastu touching-touching, sedih-sedih layan lagu Selena Gomez 'A Year Without Rain'





Hmmm..takpe-takpe. pasti ade jalan penyelesaiannya. takde masa nak pikir sebab nak kemas barang nak balik rumah. lepas ni aku akan jadi penduduk tetap gombak selama 10 bulan. kepada penghuni bangi, jangan rindu aku. aku akan kembali 10 bulan akan datang.

p/s : ade sape-sape nak tolong angkat barang aku yang banyak dan berat ni tak?
thanks kat aniswany  dan fyqa yang rindu kat fad. tak sangka ade jugak orang yang rindu :)


KLIK HB KALAU RAJIN :)


RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

22 comments:

Farah Azurah said...

Good luck lepas ni eh akk.. Rindu2 makin bertmbah laa ksih syg nye nnti ..hehehe

sherah said...

jyahh boleh lepak!

mizzbutterfly said...

selamat BER LI fad :) aku pun akan jadi warga batu caves lepas ni.. :P hehehe

storyfromme said...

farah : tq.harap2 begitulah.

king : wei, azie da dapat gaji!ape lagi!

wani : selamat ber LI gak tuk ko.hehehe.warga batu caves memang best!

♥sophie♥ said...

ouh patot la lame tak update ! hihi :)

yantijamal said...

bestnye da best exam...
kite xsettle g..fnal project lag 2 menunggu...waaaa:(

misza said...

duduk renggang², bertambah sayang...^_^

storyfromme said...

sophie : he3.tak sempat nak update blog dengan belajar.tak cukup tangan :p

yanti : he3.good luck ye dear dengan final project you.

misza : he3.betul3.

nelly said...

Happy dia ..hehe .gud luck !

storyfromme said...

nelly : tq :)

najwa's said...

yeah2, gudlux fad :)

Henry Zackery said...

semoga anda bergembira cuti nie :)

Payudara kecil ?? Aku Boleh Tolong Besarkan

EZAD AMIR @ DaRk ViRusZ said...

perghhhh!!awal gler abes exm..uum x start pn lg..huhuu

storyfromme said...

najwa : tq najwa :)

HZ : time kasih :)

ezad : hehehe..good luck la exam nanti ye.

aniswany said...

fad,nnti dh keja rendu doe nk study...keja xsyoq.huhu dpat gaji je best..haha

*try la becinta jarak jauh sat,insyallah bule =)

storyfromme said...

anis : yeke?hehe.kalau orang yang malas blaja macam fad ni akan rindu zaman blaja ke.hehehe.

Cik Mira said...

yeahhh boleh lepak! boleh blogging smpai lebam kekeke

animous said...

lagu best.. thanx sharing

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, cheap oakley sunglasses, nike free, polo ralph lauren outlet online, louboutin pas cher, nike roshe, uggs on sale, kate spade outlet, louis vuitton, air max, oakley sunglasses, nike outlet, tory burch outlet, ugg boots, polo outlet, nike air max, louis vuitton outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, longchamp outlet, tiffany and co, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, ugg boots, prada handbags, christian louboutin uk, gucci handbags, longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, replica watches, christian louboutin, jordan shoes, sac longchamp pas cher

oakleyses said...

north face uk, michael kors outlet online, mulberry uk, true religion jeans, uggs outlet, sac hermes, hollister uk, polo lacoste, abercrombie and fitch uk, nike air max uk, ray ban pas cher, true religion outlet, lululemon canada, michael kors outlet, uggs outlet, burberry handbags, coach purses, nike tn, nike air force, nike blazer pas cher, vans pas cher, hollister pas cher, michael kors outlet online, coach outlet store online, ralph lauren uk, burberry outlet, nike air max, north face, replica handbags, hogan outlet, sac vanessa bruno, true religion outlet, ray ban uk, converse pas cher, michael kors outlet, nike free uk, guess pas cher, michael kors, timberland pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, kate spade, michael kors outlet online, michael kors, true religion outlet, michael kors outlet online, new balance, nike air max uk

oakleyses said...

celine handbags, north face outlet, jimmy choo outlet, hollister, iphone cases, mont blanc pens, lancel, ghd hair, p90x workout, valentino shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hermes belt, hollister, reebok outlet, soccer shoes, nike roshe run, timberland boots, hollister clothing, converse outlet, lululemon, nike air max, louboutin, baseball bats, ray ban, north face outlet, ralph lauren, wedding dresses, longchamp uk, mcm handbags, gucci, nfl jerseys, nike huaraches, soccer jerseys, instyler, oakley, mac cosmetics, babyliss, vans outlet, asics running shoes, insanity workout, nike trainers uk, nike air max, beats by dre, vans, giuseppe zanotti outlet, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, new balance shoes

oakleyses said...

marc jacobs, ugg pas cher, ugg, louis vuitton, pandora charms, canada goose jackets, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, swarovski, toms shoes, canada goose uk, moncler uk, thomas sabo, ugg uk, replica watches, louis vuitton, louis vuitton, swarovski crystal, moncler outlet, louis vuitton, hollister, canada goose outlet, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, juicy couture outlet, moncler, links of london, canada goose, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora jewelry, doudoune moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler outlet, moncler, moncler, pandora uk