Followers

Saturday, 9 April 2011

Banyak Tanya


Setiap hari jumaat pukul 9 malam, banyak movie-movie kat TV dan aku mesti tonton movie-movie ni kalau aku balik rumah. tapi masalahnya aku memang pantang kalau mak aku nak join sekali.

Mana taknya, kalau tengok movie dengan mak aku, korang kena sediakan jawapan yang bernas dan masuk akal untuk jawab soalan-soalan dari mak aku ni.

Ni antara situasi yang berlaku masa tengok movie dengan mak aku :

Awal-awal cerita



10 minit kemudian 




15 minit kemudian




Tapi jangan risau. benda ni takkan berlaku sampai ending cerita tu sebab selalunya 30 minit atau 45 minit kemudian mak aku akan....

serius, memang seronok tengok cerita kalau mak aku da tido.


Tapi jangan happy sangat, mak aku takkan berhenti bertanya. bersiap sedia la keesokan harinya. aku yang da biasa dengan perangai mak aku ni da sediakan jawapan yang bernas, logik dan berkualiti.





JADIKAN TUAN BLOG NI KAYA DENGAN KLIK HB DIBAWAH :)


RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

31 comments:

hahau said...

hahaha..same2..mak aku pon camtu jugak..heaven habesss bile beliau tido.keke

nur anis said...

huhu..biasa la tu..layankan aje..

storyfromme said...

hahau : memang heaven :p

anis : memang pon.layan je.

A said...

sy ple lg ske tgk dgn mak sy ayah sy n adik beradik sy

mmg heaven tgk citer reramai dgn family :'D

budak kampung said...

hahaha memang tak leh blah....naseb baek dalam bilik ade tv keh3

kalau x malas,singgahla
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss
tips mendapat duit dari nuffnang
pendapatan nuffnang RM7960.86.woahhh
dipecat kerana memiliki buah dada besar
aura usop wilcha!!!

aniswany said...

haha jahat eh ,ngumpat mak..haha tp mak anis lebih kepada pengarah cita. abah mcm mak fad la =p even tgh tgk bule tnya kita lg..hahah

CikHaniBhulat said...

wah...kelakar nyew...kite ckp mak awak, awak ngata diew..nanti dia xnak kasi duit poket dah..hehehe...

missh aryeika said...

ayok . naty missh repot nan mak awak .
HAHA , dg2 pon kite sama je cm awak :)

Henry Zackery said...

oooo.. tipu mak cakap tido ye..hehe :)

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Wafiy Suzly said...

kesiannye mak, huhu

A said...

but IF i were ur Mom, "uhuk..smpai ati anak aku tulih mcm ni..wuwuwuu.."

CUT!

:')

chah said...

mak sy pun mcm tu gak.. ntah2 kita pun macam tu gak yer bila dh meningkat ke usia emas.. pastu ank kita lak tulis pasal kita... sedihnyer...!!!1

storyfromme said...

A : kalau nak tgk dgn family saya kena tgk wayang.baru la mak saya tak bising :)

budak kampung : ha3,kadang2 kat ruang tamu pon boleh tertido gak.

anis : mak saya pengarah + pengkritik.hebat tak?

cikhanibhulat : ha3,xpe.boleh mtk kat abah :p

aryeika : ha3.bagos3.

HZ : tu alasan terbaik!

wafiy : ala,mane ade jahat sgt buat mak macam tu.

chah : ha3,bese la.hukum karma :)

Alan said...

x baek ckp mak camtu..nanti bila mak dah xde baru awak rasa heaven ke tak hidup awak nanti.

storyfromme said...

alan : er..saya takde la cakap tak suka mak saya.just cakap perangai mak saya tengok tv memang macam tu.

manggosteen said...

hahaa..sama la ngan mak aku.selalunya dia bangun time dah abes.pastu aku tukar channel lain dia marah..dia ckp citer tak abes lagi nape tukar lak..bila aku ckp dah abes ,dia soh aku buat sinopsis lak..hadoi..kekeke

storyfromme said...

manggosteen : ha3.sebijik la.cube cek betul2 nama mak same tak.takut mak yang same je.he3.

nabielahuda said...

haha. alasan terbaik! :D

storyfromme said...

beyla : he3 :)

Redbloodsnow said...

hahahaha...bila dia dah tido baru aman kan :D

storyfromme said...

zie : takde la aman sangat.kena bersiap sedia untuk esok la.

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

mak kita serupa!! hahaha

storyfromme said...

roy : cube cek betul2.takut mak sama je nanti :p

A'IM said...

suka style mak kamo :p

storyfromme said...

a'im : kenape suke?a'im pon camtu eh?

Amalina dan Benda Kecil said...

baik kau..aku jahat wey..aku slaloo kate takyah tanye boleh tak..

storyfromme said...

amalina : uit,jangan cakap macam tu.kita psycho je.hehehe.

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, cheap oakley sunglasses, nike free, polo ralph lauren outlet online, louboutin pas cher, nike roshe, uggs on sale, kate spade outlet, louis vuitton, air max, oakley sunglasses, nike outlet, tory burch outlet, ugg boots, polo outlet, nike air max, louis vuitton outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, longchamp outlet, tiffany and co, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, ugg boots, prada handbags, christian louboutin uk, gucci handbags, longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, replica watches, christian louboutin, jordan shoes, sac longchamp pas cher

oakleyses said...

north face uk, michael kors outlet online, mulberry uk, true religion jeans, uggs outlet, sac hermes, hollister uk, polo lacoste, abercrombie and fitch uk, nike air max uk, ray ban pas cher, true religion outlet, lululemon canada, michael kors outlet, uggs outlet, burberry handbags, coach purses, nike tn, nike air force, nike blazer pas cher, vans pas cher, hollister pas cher, michael kors outlet online, coach outlet store online, ralph lauren uk, burberry outlet, nike air max, north face, replica handbags, hogan outlet, sac vanessa bruno, true religion outlet, ray ban uk, converse pas cher, michael kors outlet, nike free uk, guess pas cher, michael kors, timberland pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, kate spade, michael kors outlet online, michael kors, true religion outlet, michael kors outlet online, new balance, nike air max uk

oakleyses said...

celine handbags, north face outlet, jimmy choo outlet, hollister, iphone cases, mont blanc pens, lancel, ghd hair, p90x workout, valentino shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hermes belt, hollister, reebok outlet, soccer shoes, nike roshe run, timberland boots, hollister clothing, converse outlet, lululemon, nike air max, louboutin, baseball bats, ray ban, north face outlet, ralph lauren, wedding dresses, longchamp uk, mcm handbags, gucci, nfl jerseys, nike huaraches, soccer jerseys, instyler, oakley, mac cosmetics, babyliss, vans outlet, asics running shoes, insanity workout, nike trainers uk, nike air max, beats by dre, vans, giuseppe zanotti outlet, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, new balance shoes

oakleyses said...

marc jacobs, ugg pas cher, ugg, louis vuitton, pandora charms, canada goose jackets, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, swarovski, toms shoes, canada goose uk, moncler uk, thomas sabo, ugg uk, replica watches, louis vuitton, louis vuitton, swarovski crystal, moncler outlet, louis vuitton, hollister, canada goose outlet, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, juicy couture outlet, moncler, links of london, canada goose, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora jewelry, doudoune moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler outlet, moncler, moncler, pandora uk