Followers

Sunday, 10 April 2011

Sebab Seluar Bocor


Masa tengah lepak-lepak tengok TV, mak aku yang tengah lipat baju merungut :


Aku sebagai kakak yang genius lagi comel bagi pendapat untuk kekeliruan mak aku tu :


-
-
-
-


HAHAHAHAHA!!!

Betul tak ape aku cakap? habis tu, ape lagi punca seluar kita koyak kat punggung kan?



RAJIN-RAJIN LA KLIK HB SUPAYA TUAN BLOG CEPAT KAYA :)


RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

27 comments:

EiDa_wAn!e said...

Ha ha ha ha !!! Alasan yg agak munasabah !!

Cikya said...

hahaha, gelak tak habis baca..
kentut beracun! 10/10!
sebab punggung makin besar kot..
tajam ker..adeh! ^^'

ehda said...

ahaks !!! sian adk awk... koyak kt bkang myb punggung dia dh ubah saiz xpun dia men pnjat2...huhu

saharinasaharudin said...

hahaha.sabo jela si adik kna kutuk akak die.hehe.

Farah Azurah said...

hehehhe..boleh eh macam uw..^_^

storyfromme said...

eida : munasabah kan?

cikya : ha3.laki mane ade bontot besar.mesti sebab kentut punye.

ehda : ha3.biar die.die asyik bahan orang je.kali ni die pulak kena bahan.

farah : boleh je kalau da beracun :p

i am S!L4H.. said...

haha. ade la. sebab die dok kt tempat ade paku. ouchhhh >.<

NisaAdnan said...

HAHAHA BETOL SGT LAH TUU. KLAKA LA ^^

Fyqa said...

hahah. kelaka la..


katon awk comel :D

nelly said...

kasar gurau ..hahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


hahaha...yg last skali tu mmg xleh blah :-D

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

A'IM said...

haha.gurau kasar dengan adik ...ehehe

Khuzrin Kamarudin said...

kasar tu... kasar...

storyfromme said...

iam : adoi..kalau macam tu punggung pon bocor gak la.

nisa : he3 :)

fyqa : tq :)

nelly : gurau bese2 je.

blade : he3.happy blogging.

a'im : bese je tu :)

khuzrin : aik,mcm terasa je.he3.

Redbloodsnow said...

hahaha..yg tang reason utk si adik tu sgtttt yang tak leh blah weh...haha. nasib laa ada kakak cam gnie..kehkehkeh

jeles tgk org ada adik :( Zie being anak bungsu...takde siapa nk di buli..hehe :D

storyfromme said...

zie : saya pulak jeles tengok orang ade abang,kakak.saya anak sulung.ade adik je.

budak kampung said...

hahaha kalau adik awk pompuan maybe sebab bontot membesar macam kamu...kalau laki mungkin dok maen gelongsor byk kali keh3


kalau x malas,singgahla
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss
tips mendapat duit dari nuffnang
pendapatan nuffnang RM7960.86.woahhh
dipecat kerana memiliki buah dada besar
aura usop wilcha!!!

misza said...

budak² memang cenggitu. aktif sangat, seluar selalu je koyak.

aniswany said...

HAHAHAH...kes pembulian kaka kpd adek nya ^_^

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

adik boleh jadi geng roy.. kuat kentut.. hahaha

sue. said...

hahaha...syg...u ni klaka ok...haha

alan said...

ganas suar koyak kat bontot hehehe

storyfromme said...

budak kampung : adik saya lelaki.eleh,die memang kuat kentot.

misza : tapi selalu koyak kat lutut bukan punggung.

anis : buli habis habisan.

roy : boleh buat fan club ni.

sue : klaka ke?he3.

alan : tau xpe.

aTy _faRed~ said...

ha'ah kan.. adik2 ai pon selalu suar koyak sane sini.. pelik gak..:p

jeBateja said...

sobab selalu kena puji laaaa...montot jadi kembang....ahakz.....

Uncle Lee said...

Hi, I love your lively humour.
Its also the fashion wearing patched or torn jeans.
You have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

storyfromme said...

aty : tu la pasal.adik aty suka kentut gak tu :)

jebateja : ha3.fad slalu puji jebat punya puding sedap,mesti jebateja kembang kan?he3.