Followers

Friday, 29 April 2011

ADUH,SEDAPNYE KENA ROTAN KAT PUNGGONG


Ni first time aku join segmen sejak jadi blogger ni. aku agak tertarik nak join sebab tajuk segmen die menarik dan kelakar. buat aku mengimbau kenangan lalu. cewah!

Segmen rotan ni dibuat oleh BUDAK KAMPUNG :


Jawapan untuk soalan-soalan dari budak kampung ni :

1. BILE KORANG KENA ROTAN?

Aku first time and last time kena rotan masa form 3.

2. SEBAB APE KENA ROTAN?

Aku kena rotan sebab tak buat keje sekolah matematik yang cikgu aku bagi. memang sedih sebab matematik tu mata pelajaran favourite aku. sampai hati cikgu tu layan aku camne. sob3 :'(

3. SIAPA YANG MEROTAN KORANG?

Cikgu displin yang rotan. Ganas kan? first time kena rotan, terus jumpa cikgu displin. kalau kena rotan dengan cikgu mata pelajaran takpe gak.

4. KESAN DARI ROTAN TERSEBUT?

Kesan dari rotan tu, tangan aku berbirat pastu aku nangis masa otw balik ke kelas dari bilik displin. sume orang pandang. aku da tak pikir malu da. terkilan sebab kena rotan sebab tak buat keje sekolah mata pelajaran favourite.



5. BEST TAK?

Bila pikir balik, best la jugak sebab lepas tu aku terus rajin buat homework. sebenarnya pon sakit pon kena rotan tu. aku je yang cengeng. hik3 :D

Kalau dulu kes rotan merotan kat sekolah ni memang takde hal. parents siap bagi green light kat cikgu untuk rotan atau denda anak dorang kalau anak dorang bersalah.

Tapi sekarang......


Korang pulak camne? ape pengalaman kena rotan korang. jom la kita kongsi-kongsi.

Fikir-fikirkan dan selamat beramal :)




RAJIN-RAJIN LA LIKE AND TINGGALKAN KOMEN YE ;)

21 comments:

budak kampung said...

dulu kena rotan rilek je kan kan

chah said...

eeeiiii sakitnyer kena rotan....! yeke? tak pernah kena la

Kasim™ said...

penah juga tapi pkai cemeti.
tu kira rotan juga ke apa?

Fiizya Aurora said...

rilek ar..setakat kene rotan...smallmater hahaha...

♥sophie♥ said...

kene rotan ade faedah nye,,, rajin wat keje.. now bdk2 manje ! grr

aniswany said...

hihi..anis pun slalu kena rotan.x ingt bpa kali sbb slalu sgt,dulu kecik2 degil sgt..hikhik

Adinda Amy Sensei said...

kecik2 dulu ade gak kene rotan ngn mak...haha

Alan said...

first time kena rotan form 3? mesti anak manja ni x penah kena rotan dengan parent hehehehe

miss sue said...

mase darjah 6 slalu kn rotan..hehehe..subjek sains =P

miss sue said...

mase darjah 6 slalu kn rotan..hehehe..subjek sains =P

Far8 budak baik said...

kene rotan sbb kantoi
surat cinta..semua org tgk..
haha

storyfromme said...

BK : mane ade rilek.melalak ade la.

chah : peh,tak penah kene.confirm budak baik ni.

kasim : hahaha..rotan la tu versi cemeti.

fiizya : hahaha...tu first time.tu yang terkejut tu.

sophie : betul tu.

anis : fad masa kecik baik.start form 4 baru nakal.hehehe.

adinda : hehehe.bese la tu.

alan : dengan parents kene cubit je.

sue : ni mesti malas buat homework @ cikgu garang kan?

far8 : amboi.kecik2 da menggatal.hehehe.

Cik Mira said...

penah kena rotan kat tapak tangan. punggong tak penah lagi T__T

storyfromme said...

mira : punggung tu untuk lelaki je.hehehe.bahaya kalau perempuan kene.

HaFizaH aYu said...

lau kena rotan kat tgn xdpt join k??xleh rotan kt punggung sbb aset diri tuh!!

storyfromme said...

boleh je.fad kena rotan kat tangan.tajuk ni sebab nak ikut syarat penyertaan.

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, cheap oakley sunglasses, nike free, polo ralph lauren outlet online, louboutin pas cher, nike roshe, uggs on sale, kate spade outlet, louis vuitton, air max, oakley sunglasses, nike outlet, tory burch outlet, ugg boots, polo outlet, nike air max, louis vuitton outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, longchamp outlet, tiffany and co, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, polo ralph lauren, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, ugg boots, prada handbags, christian louboutin uk, gucci handbags, longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, replica watches, christian louboutin, jordan shoes, sac longchamp pas cher

oakleyses said...

north face uk, michael kors outlet online, mulberry uk, true religion jeans, uggs outlet, sac hermes, hollister uk, polo lacoste, abercrombie and fitch uk, nike air max uk, ray ban pas cher, true religion outlet, lululemon canada, michael kors outlet, uggs outlet, burberry handbags, coach purses, nike tn, nike air force, nike blazer pas cher, vans pas cher, hollister pas cher, michael kors outlet online, coach outlet store online, ralph lauren uk, burberry outlet, nike air max, north face, replica handbags, hogan outlet, sac vanessa bruno, true religion outlet, ray ban uk, converse pas cher, michael kors outlet, nike free uk, guess pas cher, michael kors, timberland pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, kate spade, michael kors outlet online, michael kors, true religion outlet, michael kors outlet online, new balance, nike air max uk

oakleyses said...

celine handbags, north face outlet, jimmy choo outlet, hollister, iphone cases, mont blanc pens, lancel, ghd hair, p90x workout, valentino shoes, abercrombie and fitch, chi flat iron, hermes belt, hollister, reebok outlet, soccer shoes, nike roshe run, timberland boots, hollister clothing, converse outlet, lululemon, nike air max, louboutin, baseball bats, ray ban, north face outlet, ralph lauren, wedding dresses, longchamp uk, mcm handbags, gucci, nfl jerseys, nike huaraches, soccer jerseys, instyler, oakley, mac cosmetics, babyliss, vans outlet, asics running shoes, insanity workout, nike trainers uk, nike air max, beats by dre, vans, giuseppe zanotti outlet, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, new balance shoes

oakleyses said...

marc jacobs, ugg pas cher, ugg, louis vuitton, pandora charms, canada goose jackets, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, swarovski, toms shoes, canada goose uk, moncler uk, thomas sabo, ugg uk, replica watches, louis vuitton, louis vuitton, swarovski crystal, moncler outlet, louis vuitton, hollister, canada goose outlet, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, juicy couture outlet, moncler, links of london, canada goose, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora jewelry, doudoune moncler, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler outlet, moncler, moncler, pandora uk

dalia alaa said...

https://decor-ksa.com/
http://mchaabaty.com/dawadmi/
http://mchaabaty.com/templates/
http://mchaabaty.com/riyadh/